Klubben

Tisdag 30 juni

POPQUIZ  / Varje Tisdag / Uteserveringen & Guldbaren

Det är dags för en ny Popquizsäsong på Guitars! Säsong 12 (!!!) för att vara mer exakt. Vi fortsätter det vinnande konceptet med att köra Popquizet på Tisdagar. Popquizzet flyttar under sommaren till baren. Vi kör även bar DJ´s efter quizet är slut. Pepp!

Det är som vanligt Quizstart 19:30 så man hinner med en AW innan. Det är fri entré och trevligaste hänget du kan hitta en Tisdag i Umeå. Så samla ihop ett lag och var med och tävla hela terminen. Varmt välkomna!

Facebook

Tisd. 30 juni

Folk & Musik

Göran & Anton Teljebäck, Jim Sundström m.fl bjuder på folkmusik-jam och musik för folk, eller Folk & Musik som vi kom fram till att kalla det. Tisdagar på scenen vid gårdsplanen Guitars uteservering. Sommarens spelgladaste kvällar med såväl etablerade akter som irländsk folkmusik med jaminslag. Värt att notera är att vårt klassiska POPQUIZ sätter igång kl 19:30 på uteserveringen, så är man intresserad av att delta finns även denna aktivitet samma kväll, hela sommaren. Dubbla inslag på tisdagar alltså.

Facebook

Onsdag 1 juli

HEAVY METAL Sommaren2015

Vår vän Mats Möken Björklund kommer hem till Umeå efter exil i Mora och vad passar inte bättre än att dra igång onsdagkvällar med hårdrock i centrum. Vi hade kunnat kalla kvällarna ”OnsdagsMetal hemma hos Björklund” men den kändes som att gå över ån efter vatten så vi bestämde oss för att helt enkelt kalla det hela: HEAVY METAL

HEAVY METAL - såhär ser kvällen ut:

Kl 17:00 Mats bjuder in en gäst och käkar middag kl 17:00, alla är varmt välkomna att haka på för snack om metal, olut och ta ett parti biljard om ni känner för det.

Kl 21:00-23:00

Mats ”Dj Suffer” Björklund + den för kvällen aktuelle middagsgästen spelar skivor.

Kl 23:00-02:00

Häng på Uteserveringen eller i Guldbaren, beroende på väder och vind.

Facebook

Fredag 3 juli

TASTY MUSIC Sommaren2015 gäst: Lars Gillén
Putte Berglund har i alla år stavat fel. Nasty Music stavas med T... Skämt åsido, i sommar förgyller Mr Berglund fredagarna på uteserveringen med just TASTY MUSIC i vinylformat. Guitars Uteservering är i år dubbelt så stor som förra säsongen med en sisådär 120 sittplatser, kom förbi redan vid middagen kl 19.00 för god mat och för att snacka årets bästa vax! 9 raka fredagar i sommar med premiär den 26:e jun och finalavsnitt den 28 augusti. Vi är övertygade att detta kommer att bli sommarens trevligaste fredagkvällar.

TASTY MUSIC - så här ser kvällen ut:
Kl 17:00 - vi öppnar Uteserveringen & Guldbaren.
Kl 19:00 - PUTTE BERGLUND bjuder (precis som Mats Björklund - Heavy Metal) in en gäst och käkar middag kl 19:00 på fredagkvällarna, alla är varmt välkomna att haka på, prata musik, ta en biljard eller bara hänga med oss på uteserveringen på Guitars.
Kl 21:00 - 23:00
Putte Berglund och den för kvällen aktuelle middagsgästen spelar musik på uteserveringen.
Kl 23:00-02:00
Häng på Uteserveringen eller i Guldbaren, beroende på väder och vind.


Facebook

Lördag 4 juli

Premiär - CIGAR BOX SESSIONS - gäst: Per Ericson

Johan Ericson spelar slidegitarr på en gammal cigarrlåda som han har byggt iordning på ett högst märkligt sätt. Det är bas- och gitarrsträngar huller om buller, dessutom spelar han trummor, orgel, munspel och sjunger samtidigt, värsta enmansorkestern…

8 raka lördagar i sommar med premiär den 4 juli. Vi är övertygade att detta har förutsättningar att bli sommarens stora snackis och lördagsfavorit i Umeå.
Med andra ord: The Sensational J Ericson One Dude Band - live på uteserveringen.

CIGAR BOX SESSIONS - så här ser kvällen ut:
Kl 17:00 - Uteserveringen öppnar - Mat & Dryck

Kl 19:00 - Böjen (som han kallas av sina vänner) bjuder precis som Mats Björklund (Heavy Metal) in en gäst och käkar middag kl 19:00 på lördagskvällarna, alla är varmt välkomna att haka på, prata musik, ta en biljard eller bara hänga med oss på uteserveringen på Guitars.

Kl 20:00 - 21:00
Den för kvällen aktuelle middagsgästen spelar musik på uteserveringen.

Kl 21:00 - 21:40
LIVE! - The Sensational J Ericson One Dude Band - på scenen.

Kl 22:00-23:00
Efter spelningen, kvällens middagsgäst spelar skivor en stund till.

Kl 23:00-02:00
Häng på Uteserveringen eller i Guldbaren, beroende på väder och vind.


Facebook
Vasagatan 18-20, 903 29 Umeå, Sweden
Guitars - The Museum: info@guitarsthemuseum.com
Guitars - Klubben: info@guitarsthemuseum.com
4Sound: info.umea@4sound.se