Musik- & klubbscen

Onsdag 30 Juli 2014

POPQUIZ

Vi har kört igång säsong 10 av vårt populära Popquiz! Kom & tävla om fina priser och 500 kr i baren. Bästa hänget och knepig musik på uteserveringen.

FRI ENTRÉ / FACEBOOK EVENT

Torsdag 31 Juli 2014

SOMMARJAZZ på GUITARS - STAFFAN ÖBERG ORKESTER

Umeå Jazzstudio i samarbete med Guitars presenterar hela fem (5) torsdags-datum sommarjazz hos Guitars, med final fredag den 15 augusti som ett sjätte (6) datum, vi firar lite extra med en fredag som avslutning!

En av stans äldsta konstellationer tar sig an klassisk jazz i Charles Mingus fotspår. Såväl väl beprövade som nyklingande arrangemang. Och eldigt barytonspel av kapellmästaren själv. Galet nog bjuder vi Er på Fri Entré.

Öppnar: 19.00 /// Musik från: 21.00 /// Varmt välkomna!

FRI ENTRÉ / FACEBOOK EVENT

Fredag 1 Augusti

NATTLIV

Vi fortsätter att förgylla sommarkvällarna med Nattliv. Häng på vår nypimpade & välfyllda uteservering, ta plats på dansgolvet om du inte hittar sittplats. Det blir en salig blandning av disco, soul, funk och pop.

FRI ENTRÉ / FACEBOOK EVENT

Lördag 2 Augusti

NATTLIV Feat. Kornel Kovacs (Studio Barnhus)

Kornel Kovacs är en av Europas mest uppskattade DJ´s samt en av hjärnorna bakom skivbolaget Studio Barnhus. Kornel har en livslång dedikation till dansmusik, uppväxt på sina föräldrars Kraftwerk skivor och har sedan dess ordnat klubbar i Tokyo, Berlin, NYC, London och Barcelona. Förutsättningarna för dans kan inte bli så mycket bättre.

FRI ENTRÉ / FACEBOOK EVENT

Eventkalender

Klicka på länken nedan:

EVENTKALENDER
Vasagatan 18-20, 903 29 Umeå, Sweden
Guitars - The Museum: info@guitarsthemuseum.com
Scharinska: scharinska@gmail.com
4Sound: info.umea@4sound.se