Klubben

Onsdag 1 Oktober 2014

UTESERVERINGEN: POPQUIZ

Vi har kört igång säsong 10 av vårt populära Popquiz! Kom & tävla om fina priser och 500 kr i baren. Bästa hänget och knepig musik i Scharinska baren. Vi startar 18:30 denna kväll.

FRI ENTRÉ / FACEBOOK EVENT

Onsdag 1 Oktober 2014

MUSIKGUIDEN I P3: LIVESESSION MED CAOTICO & WINHILL LOSEHILL

1 oktober sänds Musikguiden i P3: Session direkt från Scharinska/Guitars i Umeå. På scen står fantastiska Winhill/Losehill och extravaganta Caotico, båda äntligen aktuella med nytt material. Kom och var publik, det är självklart GRATIS! Du måste dock ha fyllt 18 år. Tid: Dörrarna öppnar 19.00 (först till kvarn, så kom i tid!). Direktsänt i P3 20.30 - 22.00.
FACEBOOK EVENT

Fredag 3 Oktober 2014

YE BANISHED PRIVATEERS (LIVE)

Ye Banished Privateers återvänder till Umeå för sitt andra skivsläpp!
Skev folkmusik omöjlig att hålla i scen och rum kommer att avverkas. Storartade och ostyriga gästmusiker kommer att hagla och med stämjärn och huggare kommer vi försöka muta in ett utrymme för en än värre piratfest än förra gången! FACEBOOK EVENT

Lördag 4 Oktober 2014

KLUBB NEU

Klubb NEU är tillbaka! 4 oktober har vi bjudit in vår kära vän Farao Groth, även känd som Fantastiska Farao. Farao kommer att leverera ett fantastiskt DJ-set och ge fansen sin kärlek. Ola Jonsson reser upp och lirar oldschool hiphop och annat skönt i baren tillsammans med Gustaf Lindberg. På stora dansgolvet härjar Oscar Kieri och Fredrik Berntson Semb i vanlig galen ordning!
FACEBOOK EVENT

Eventkalender

Klicka på länken nedan:

EVENTKALENDER
Vasagatan 18-20, 903 29 Umeå, Sweden
Guitars - The Museum: info@guitarsthemuseum.com
Scharinska: scharinska@gmail.com
4Sound: info.umea@4sound.se